Ajankohtaiset uutiset

Ota myös seurantaan Pikku Delfiinien sosiaalisen median sivut!

Aamupäiväryhmiä Hakaniemeen

Nyt pääsee uimaan myös aamupäivisin – Pikku Delfiinit Center Hakaniemessä – keskiviikko- ja torstai aamupäivisin.

KESÄUIMAKOULU 2023

Uinnit nyt varattavissa online ajanvarausjärjestelmän kautta.

Lisätiedot tästä.

KEVÄÄN 2023 VALOKUVAUSAIKATAULUT JULKAISTU

Vedenalaiset kuvat tulee tuttuun tapaan ottamaan kuvauspalvelu Molskis, jonka nettisivuiltavoitte myös selailla valokuvia kuvausten jälkeen (kuvat valmiit parin viikon sisällä kuvauksista). Valokuvaukseen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, sillä kaikki halukkaat kuvataan uintikerran aikana.

Mikäli oman uintipaikkanne kuvauspäivä jää teillä väliin, voitte korvausvalikon avulla,paikkatilanteen mukaan, vaihtaa uintipäiväänne sellaiseen uintipaikkaan, missä kuvaukset on vielä tulossa. Kuvia voidaan ottaa sekä veden alta, että veden päältä.

Huomioi, että linkki valmiisiin kuviin saattaa helposti ajautua myös sähköpostin roskapostiin. Aikataulumuutokset mahdollisia. Kuvausaikataulut löytyvät myös omasta profiilista vihreän napin alta ”Kaikki tiedotteet”, sinne myös päivitetään tietoa mahdollisista aikataulumuutoksista.

Pikku Delfiinit juhlivat tänä vuonna 25 -vuotis juhlavuottaan!

Haluamme erityisesti kiittää asiakkaitamme ja ohjaajiamme kaikista kuluneista vuosista, kun matkaamme kohti tulevia 25 vuotta!

Koemme, että parasta työssämme on työmme merkityksellisyys.

Uimataito on eloonjäämisoppi, joka kantaa läpi elämän – ja tätä emme voi koskaan rummuttaa liikaa!

Kuvassa Pikku Delfiinien toimitusjohtaja Kata Heino ja Pikku Delfiinien monitaituri Jasse!

POIKKEUSAIKATAULUT AJALLE 1.1.2022-31.5.2023

Kaikki toimipisteet on suljettu:

Pääsiäinen 07.-10.04.2023
Vappu Ma 01.05.2023
Helatorstai To 18.05.2023
Helluntai 28.05.2023
Lisäksi Itäkeskus on suljettu Su 30.04.2023 (vappuaatto)

Mikäli haluatte vaihtaa vakituista uintipäivää tai peruuttaa jäsenyyden, pääsette tekemään sen omassa profiilissanne 24/7. Näistä etukäteen ilmoitetuista poikkeuspäivistä ei ole mahdollista tallentaa poissaoloja.

E-LASKU

E-laskun voitte tilata omasta verkkopankistanne sen jälkeen kun olette yhden laskun maksaneet. Jokaisessa laskussa on nähtävillä kausi, mitä kyseinen lasku koskee. Kannattaa avata sähköpostin liitteenä oleva lasku kokonaan, niin tietää mitä kuukautta on maksamassa. Kaikkiin laskutukseen liittyvissä kysymyksissä, saatte vastauksia lähettämällä sähköpostia laskutus@pikkudelfiinit.fi.