Pikku Delfiinit -sovellus

Pikku Delfiinien aalloilla Sinulla on myös käytössäsi digioppimisympäristö, mikä mahdollistaa nopeamman uimataidon oppimisen. Pystyt opettelemaan uimataitoa, vaikka et olekaan veden äärellä joka päivä. Digioppimisympäristö löytyy Pikku Delfiinien omasta sovelluksesta.

Lataa nyt sovelluskaupasta!

Sovelluksen avulla voit tehdä ilmoittautumiset ja peruutukset ryhmiin! Myös korvausvalikko on käytössäsi kätevästi sovelluksessa!

Delfi Delfiinin tarina

Miten Pikku Delfiinien sovelluksen etäoppimisympäristö syntyi?

Delfi on kotoisin trooppiselta Karibian mereltä, jossa hän asui äitinsä Fiinan, isänsä Flipperin, siskonsa ja veljensä kanssa. Delfiinien perheen Fiina ja Flipperi olivat tunnettuja siitä, että he olivat Karibian meren taitavimpia uimareita ja siirsivät tämän uintitaidon myös perheen pienimmille – Pikku Delfiineille!
Toisin kun Delfin sisko ja veli, jotka rakastivat koralliriuttoja ja polskimista – Delfi halusi nähdä maailman meriä ja opettaa uimista taitaville uimareille! Delfi otti suunnakseen Itämeren ja Helsingin, sillä hän oli kuullut, että Helsingin alueella oli paljon pieniä uimareita, jotka halusivat kehittyä huippu-uimareiksi!

Delfi tapasi Pikku Delfiinien perustajan Kata Heinon ja Coach Kimmon Helsingissä. Kata & Kimmo olivat pohtineet jo kauan etäoppimisympäristön luomista.

Kata & Kimmo tutustuivat Delfiin paremmin. Oli selvää, että Delfin ideoilla luotaisiin oma sovellus ja oppimisympäristö – olihan Delfin haaveena ollut jo kauan opettaa yhtä elämän tärkeintä taitoa – uimataitoa pienille uimareille! Nyt hänen haaveensa kävi toteen!

Delfi teki Pikku Delfiinien uimaopettajien Katan & Kimmon avustuksella Pikku Delfiinien oman sovelluksen, jonne luotiin Suomen ensimmäinen uimataidon etäoppimisympäristö. Sovelluksen avulla jokainen pystyy opettelemaan alitajuntaisesti uimaan jo hyvin nuorena!

Oppimisympäristössä seikkailee uimareiden kanssa Delfi Delfiini kysyen uimareilta kysymyksiä ja antaen erinomaisia harjoituksia kotiharjoitteluun.

Pikku Delfiinien sovelluksen etäoppimisympäristö on askel kohti erinomaista uimataitoa!

Delfiinien kuvittaja: Johanna Ristimäki