Henkilöstö

Tutustu iloiseen henkilöstöömme alla!


Kata
KataToimitusjohtaja

Kata on ohjannut vauvauinteja jo vuodesta 1987. Pikku Delfiinit hän perusti vuonna 1997. Samana vuonna Kata valmistui myös kätilöksi. Sittemmin vauvauintikuviot vieneet täysin mukanaan. Omat vauvauimarit hän on pyöräyttänyt maailmaan vuosina 2000, 2001 ja 2005. Pikku Delfiineiden lisäksi Kata toimii Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliitossa vauvauinninohjaajien kouluttajana, sekä toimii vauvauinnin valiokunnassa.


Kimmo
KimmoAsiakkuus- ja henkilöstöpäällikkö, ammattivalmentaja

Kimmo on pitkän linjan ammattivalmentaja uinnin puolelta. Nyt allaspuolelle mukaan ovat tulleet vauva- ja perheuinnit sekä luonnollisesti vastuu Delfiinien tekniikkaryhmästä. Kimmo vastaa myös henkilöstön johtamisesta sekä toimii asiakkuuspäällikkönä. Omia lapsia Kimmolla on neljä, joille vesi on myös tuttu elementti. Kimmo on myös Uimaliiton puolelta palkittu.


Riikka
Riikka Laskuttaja

Riikka vastaa asiakkaiden laskutuksesta. Riikka on pitkään työskennellyt lasten tapahtumien ja tuotteiden parissa. Saimme Riikan tiimiimme kesällä 2012. Vapaa-ajalla Riikan pitää kiireisenä hänen omat kolme poikaansa ja heidän liikunnalliset harrastukset. Riikka toimii lisäksi myös huoltojoukoissa futiksen merkeissä.


Synnöve
Synnöve Uimaopettaja

Synnellä on hyvin pitkä kokemus uintien ohjaamisesta. Synne valittiin Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton toimesta vuoden 2012 vauva- ja perheuinnin ohjaajaksi. Vankka ammattitaito ja kyky tulla toimeen lapsiperheiden kanssa on sysätty liikkeelle jo vuonna 1994. Pikku Delfiineillä Synne ollut alusta asti hengessä mukana, ja ohjausremmiin hänet saimme v. 2000. Synnen omat, jo aikuiset pojat, viihtyvätkin paremmin veden alla kuin pinnalla! Päivätyö ja koulutus on kaupallisella alalla.


Laura
Laura Uimaopettaja

Laura toimii vesiliikunnan parissa – vauvasta vaariin. Hän toimii myös uimaopettajien kouluttajana Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliitossa. Vauvauintien ohjaukset Laura on aloittanut v.2000. Nyt Laura on päässyt ohjauksien lisäksi myös uittamaan omaa pientä prinsessaansa Pikku Delfiinien uinneissa.


Sonja
Sonja Uimaopettaja

Sonja on koulutukseltaan liikunnanohjaaja AMK sekä personal trainer. Liikunnan parissa hän on työskennellyt vuodesta 2010. Sonjan mieli lepää parhaiten luonnossa, ulkoillen ja lenkkeillen koiran Bamsen kanssa. Koiran kanssa Sonja harrastaa myös vesipelastusta. Sonjan tavoitteena on innostaa asiakkaitani ja tartuttamaan heille liikunnan iloa!


Nea
Nea Uimaopettaja

Porista Helsinkiin rantautunut Nea, on varsinainen tehopakkaus. Uintien lisäksi Nea suorittaa oikeustieteen opintoja. Uimavalvojan työt ovat Nealle tuttuja uimaopetuksen ja vauva- ja perheuinnin lisäksi.

 
Milla
Milla Uimaopettaja

Millan päätyö on liikunnanohjaajana. Hänellä on pitkä tausta seuratoiminnassa sekä urheilijana yleisurheilun ja telinevoimistelun parissa. Millan olemme saaneet tiimiin keväällä 2014.


Salla
Salla Uimaopettaja

Sallalla on toiminut useamman vuoden uimaopettajan tehtävissä. Vauvauinnin ohjaajana ollut meillä aluksi sijaisena ja sittemin omia vakivuoroja ohjaten. Sallalla on liikuntaneuvojan ja yhteisöpedakogin tutkinnot. Vapaa-aika kuluu hevosten parissa, sekä kaikenlaisen liikunnan parissa mm. melonta ja kiipeily on lähellä sydäntä.

 
Tiina

Uimaopettaja    

Tiina on musiikinopettaja, joka on ollut Pikku Delfiiniellä töissä jo monta vuotta. Omia lapsia Tiinalla on kaksi jotka viihtyvät myös vedessä. Vapaa-aika kuluukin omien lasten kanssa puuhaillessa.

 
 Andres

Uimaopettaja    

Andres on espanjalainen vahvistuksemme, joka pärjää loistavasti suomen kielellä altaassa, palvellen toki myös espanjaa puhuvat asiakkaamme.  Andres on kouluttautunut suomessa uimaopettajaksi, sekä vauva- ja perheuinninohjaajaksi.

  ____________________________________________________________
Siiri
Siiri Uimaopettaja

Vauvauinteja Siiri on ohjannut vuodesta 2009. Siiri on liikunnanohjaaja, koulutukseltaan ja nyt päivät viuhahtavat nyt omaa vauvauimaria kotona hoitaessa. Seikkailijaluonteesta kertoo harrastukset melonta ja retkiluistelu.

___________________________________________________________
Minja
Minja Uimaopettaja

Minja aloitti uimahalliavustajana 2013 joulukuussa. Vauvauinninohjaajana keväällä 2015. Aikaisempi kokemus Pikku Delfiineissä oli, kun Minja oli itse altaassa äidin ja isän kanssa n. 20 vuotta sitten. Vapaa-ajallani harrastan liikuntaa. Jalkapalloa olen pelannut yli 15 vuotta.

___________________________________________________________
Jenni L.

Uimaopettaja

Uimaopettajan työn lisäksi Jenni työskentelee  liikuntapäiväkodissa lastenhoitajana. Vapaa-aika kuluu liikunnan sekä vapaaehtoistyön merkeissä. Jenni nauttii hyvien tv- sarjojen katselusta ja hyvästä ruuasta, sekä ystävien ja perheen kanssa olemisesta. 

___________________________________________________________
Monica

Uimaopettaja

Monican päivätyö löytyy pienen kyläkoulun ala-asteelta tuntiopettajana. Monica on opettanut lapsia uimaan jo yli 10 vuotta, joten hän kuuluu Pikku Delfiinien ”konkariohjaajajiin”. Vapaa-aika Monicalla kuluu lasten jalkapalloharrastusten parissa sekä luonnossa koiran kanssa liikkuen. Lisäksi Monican saattaa kesäisin nähdä Sipoon saaristossa veneilemässä.

_________________________________________________________
Elisa
Uimaopettaja _________________________________________________________
Maria

Uimaopettaja

Maria on toiminut uimaopettajana jo 20 yli vuotta. Hän toimii myös vauvauinninohjaajien kouluttajana. Koulutukseltaan Maria on liikunnanohjaaja. Kolmen lapsen äitinä, vapaa-aika vietetään aikaa lasten harrastusten parissa. Omaa aikaa sitten kuntosalilla, lenkkeillen ja hiihtäen.

________________________________________________________
Mervi
Uimaopettaja Mervi on kolmen lapsen äiti sekä tuki-ja liikuntaelimistön parissa työskentelevä fysioterapeutti. Uimisesta hän on innostunut jo lapsuuden kesälomilla, viettämällä suurimman osan ajasta vedessä. Uinnin ohjauksen lisäksi Mervi ohjaa pilatesta ja allasjumppaa, sekä on aiemmin ohjannut lasten psykomotoriikkakerhoa. Mervi pyrkii painottamaan ohjaustyössään yksilöllisten vahvuuksien kautta etenemistä ja liikkumisen tuottamaa iloa. _________________________________________________________
Suvi

Uimaopettaja

Suvi on tullut Pikku Delfiineille töihin keväällä 2018. Suvi on koulutukseltaan varhaiskasvatuksen maisteri. Oma lapsi ja hänen uittaminen innostivat Suvin vauvauinninohjauksen pariin. Vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lukemalla dekkareita sekä oman lapsen hoidon merkeissä.

  __________________________________________________________
Jenni P.

Uimaopettaja

Jenni työskentelee päivätyökseen ala-asteen opettajana.   __________________________________________________________
Karoliina
Karoliina Uimaopettaja

Karoliina on valmis fysioterapeutti erityisalueena lantionpohja -alueen vaivat ja niiden kuntoutus. Suurimmat intohimot liikunnan saralla ovat olleet tanssi ja uinti jo nuoresta saakka,joista uusimpana villityksenä tankotanssi. Karoliinalla on myös lisäopintoja allasterapian parissa, josta Bad Ragaz Ring Methodin -tekniikat viimeisemmäksi hallussa. Loppu vapaa-aika kuluukin koiran kanssa lenkkeillessä.

__________________________________________________________
Juuso
Juuso Apuohjaaja

Juuso käy lukiota ja toiminut Pikku Delfiineillä avustajana jo useamman vuoden. Nyt myös uinninohjauksista innostuneen Juuson tapaatte Allergatalolla ja Wilhelmiinassa apuohjaajana sekä sijaistamassa vakiohjaajiamme muissa toimipisteissämme.


Outi
Outi

Uimahalliavustaja

Omassa päivätyössään Outi toimii laboranttina. Outilla on kolme jo täysi-ikäistä lasta ja vauvat ovat lähellä sydäntä. Outi on himoliikkuja mm. pyöräily, juoksu, zumba, erilaiset jumpat ja lapsena ollut kova uimari. Outi on kiinnostunut monista asioista ja innostuu helposti   uusista jutuista.

__________________________________________________________
Jasse

Toimistoapulainen, uimahalliavustaja

Jasse toimii uimahalleilla tarvittaessa avustajana ja on Pikku Delfiinien toimistolla vastuussa tekstien kääntämisestä Englanniksi. Jasse kirjoittaa keväällä ylioppilaaksi Mäkelänrinteen urheilulukiosta. Vapaa-aikana Jasse pelaa salibandyä Esport Oilersissa Nuorten SM-sarjassa.

  __________________________________________________________
Kalle

Apuohjaaja, uimahalliavustaja

Kalle toimii uimahalliavustajana Kauniaisten uimahallissa sekä Espoossa. Lisäksi hän aloittaa apuohjaajantyöt keväällä 2019. Kalle käy Englantilaista lukiota ja harrastaa pesäpalloa, shakkia sekä kuntosalia.

    __________________________________________________________
Veera

Uimahalliavustaja

Veera toimii Espoon sairaalalla uintien avustajana ja vastaanottaa uimarit aulassa. Veera käy lukiota ja vapaa-ajalla treenailee mm lenkkeillen. Luonnontieteet, eläimet ja luontoon liittyvät asiat ovat Veeran sydäntä lähellä.

  __________________________________________________________
Ira
Uimaopettaja
______________________________________________________________
Ulla
ulla Uimaopettaja

Ulla toimii päätyökseen uimaopetuksen parissa. Vauvauinteihin on Ullan mielestä aina ihana tulla, kun tuntuu kuin koko muu maailma pysähtyisi eikä olisi mitään muuta kuin allas ja se ryhmä. Ullasta on ihana nähdä pieniä yksilöitä, monta erilaista illassa. Vauvauinnissa on mahdollisuus seurata lasten kasvua ja kehitystä, mikä on todella palkitsevaa.

__________________________________________________________
Sari
Sari Uimaopettaja.

Sari on toiminut vauvauinninohjaajana vuodesta 2007 ja uimakouluja vuodesta 2004. Koulutukseltaan hän on liikuntaneuvoja. Sarilla on kilpauintitausta josta kipinä vesiohjauksiin. Kotoa Sarilta löytyy kolme omaa pikku-uimaria. Vapaa-ajalla uidaan ja liikutaan lasten kanssa paljon sekä lenkkeillään jackrussellin kanssa.

 
Anna
anna Uimaopettaja

Annalle lapsen kuuntelu, kuin myös lapsen ja vanhemman välisen vuorovaikutuksen tukeminen on todella tärkeää. Altaan ulkopuolella Anna toimii sosionomina sekä pyörittää ”kotisirkusta” kahden pienen lapsen ja kahden aktiivisen koiran kanssa. Elämään kuuluu lisäksi vahvasti luonnossa liikkuminen, ystävät ja monessa mukana oleminen.