Henkilöstö

Tutustu iloiseen henkilöstöömme alla!


Kata
Kata Toimitusjohtaja.

Kata on ohjannut vauvauinteja jo vuodesta 1987. Pikku Delfiinit hän perusti vuonna 1997. Samana vuonna Kata valmistui myös kätilöksi. Sittemmin vauvauintikuviot vieneet täysin mukanaan. Omat vauvauimarit hän on pyöräyttänyt maailmaan vuosina 2000, 2001 ja 2005. Pikku Delfiineiden lisäksi Kata toimii Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliitossa vauvauinninohjaajien kouluttajana, sekä toimii vauvauinnin valiokunnassa.


Kimmo
Kimmo Asiakkuus- ja henkilöstöpäällikkö, ammattivalmentaja.

Kimmo on pitkän linjan ammattivalmentaja uinnin puolelta. Nyt allaspuolelle mukaan ovat tulleet vauva- ja perheuinnit sekä luonnollisesti vastuu Delfiinien tekniikkaryhmästä. Kimmo vastaa myös henkilöstön johtamisesta sekä toimii asiakkuuspäällikkönä. Omia lapsia Kimmolla on neljä, joille vesi on myös tuttu elementti. Kimmo on myös Uimaliiton puolelta palkittu.


Riikka
Riikka Laskuttaja.

Riikka vastaa asiakkaiden laskutuksesta. Riikka on pitkään työskennellyt lasten tapahtumien ja tuotteiden parissa. Saimme Riikan tiimiimme kesällä 2012. Vapaa-ajalla Riikan pitää kiireisenä hänen omat kolme poikaansa ja heidän liikunnalliset harrastukset. Riikkaa nähdään myös altailla vauvauinninohjaajana. Riikka toimii lisäksi myös huoltojoukoissa futiksen merkeissä.


Synnöve
Synnöve Uimaopettaja.

Synnellä on hyvin pitkä kokemus uintien ohjaamisesta. Synne valittiin Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton toimesta vuoden 2012 vauva- ja perheuinnin ohjaajaksi. Vankka ammattitaito ja kyky tulla toimeen lapsiperheiden kanssa on sysätty liikkeelle jo vuonna 1994. Pikku Delfiineillä Synne ollut alusta asti hengessä mukana, ja ohjausremmiin hänet saimme v. 2000. Synnen omat kouluikäiset pojat viihtyvätkin paremmin veden alla kuin pinnalla! Päivätyö ja koulutus on kaupallisella alalla.


Laura
Laura Uimaopettaja.

Laura toimii vesiliikunnan parissa – vauvasta vaariin. Hän toimii myös uimaopettajien kouluttajana Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliitossa. Vauvauintien ohjaukset Laura on aloittanut v.2000. Nyt Laura on päässyt ohjauksien lisäksi myös uittamaan omaa pientä prinsessaansa Pikku Delfiinien uinneissa.


Sonja
Sonja Uimaopettaja.

Sonja on koulutukseltaan liikunnanohjaaja AMK sekä personal trainer. Liikunnan parissa hän on työskennellyt vuodesta 2010. Sonjan mieli lepää parhaiten luonnossa, ulkoillen ja lenkkeillen koiran Bamsen kanssa. Koiran kanssa Sonja harrastaa myös vesipelastusta. Sonjan tavoitteena on innostaa asiakkaitani ja tartuttamaan heille liikunnan iloa!


J-P
J-P Uimaopettaja.

J-P on iloinen ja huumorintajuinen ohjaaja. Koulutukseltaan J-P on liikuntaneuvoja sekä hieroja. Miehen pitää uintien lisäksi kiireisenä alkavat fysioterapeutin opinnot. Harrastuksiin mm. kuuluu jääkiekko ja kalastus.


Nea
Nea Uimaopettaja.

Porista Helsinkiin rantautunut Nea on varsinainen tehopakkaus. Uintien lisäksi Nea suorittaa oikeustieteen opintoja. Uimavalvojan työt ovat Nealle tuttuja uimaopetuksen ja vauva- ja perheuinnin lisäksi.


Anni
Anni Uimaopettaja.

Anni työskentelee liikunnanopettajana toisella asteella ja sparraa tulevia liikuntaneuvojia ammattiin. Opetuksen painopiste hänellä on lasten ja nuorten liikunnassa. Anni toimii myös uimaopettajien kouluttajana Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitossa. Vapaa-aika kuluu vedessä, lenkkipolulla sekä luonnossa liikkuen.


Milla
Milla Uimaopettaja.

Millan päätyö on liikunnanohjaajana. Hänellä on pitkä tausta seuratoiminnassa sekä urheilijana yleisurheilun ja telinevoimistelun parissa. Millan olemme saaneet tiimiin keväällä 2014.


Ulla
ulla Uimaopettaja.

Ulla toimii päätyökseen uimaopetuksen parissa. Vauvauinteihin on Ullan mielestä aina ihana tulla, kun tuntuu kuin koko muu maailma pysähtyisi eikä olisi mitään muuta kuin allas ja se ryhmä. Ullasta on ihana nähdä pieniä yksilöitä, monta erilaista illassa. Vauvauinnissa on mahdollisuus seurata lasten kasvua ja kehitystä, mikä on todella palkitsevaa.


Salla
Salla Uimaopettaja.

Sallalla on toiminut useamman vuoden uimaopettajan tehtävissä. Vauvauinnin ohjaajana ollut meillä aluksi sijaisena ja sittemin omia vakivuoroja ohjaten. Sallalla on liikuntaneuvojan ja yhteisöpedakogin tutkinnot. Vapaa-aika kuluu hevosten parissa, sekä kaikenlaisen liikunnan parissa mm. melonta ja kiipeily on lähellä sydäntä.


Tiina

Uimaopettaja.    

Tiina on musiikinopettaja, joka on ollut Pikku Delfiiniellä töissä jo monta vuotta. Omia lapsia Tiinalla on kaksi jotka viihtyvät myös vedessä. Vapaa-aika kuluukin omien lasten kanssa puuhaillessa.

 
 
 Andres

Uimaopettaja.    

Andres on espanjalainen vahvistuksemme, joka pärjää loistavasti suomen kielellä altaassa, palvellen toki myös espanjaa puhuvat asiakkaamme.  Andres on kouluttautunut suomessa uimaopettajaksi, sekä vauva- ja perheuinninohjaajaksi.

  ____________________________________________________________
Siiri
Siiri Ohjaaja.

Vauvauinteja Siiri on ohjannut vuodesta 2009. Siiri on liikunnanohjaaja, koulutukseltaan ja nyt päivät viuhahtavat nyt omaa vauvauimaria kotona hoitaessa. Seikkailijaluonteesta kertoo harrastukset melonta ja retkiluistelu.

______________________________________________________________
Erika

Uimaopettaja.   

Erika opiskelee kätilöksi ja on toiminut jo monta vuotta uinnin parissa. Saimme Erikan tiimiimme Lappeenrannasta ja uintien ohjaus tuo kivaa vastapainoa opiskelulle. Iloisen Erikan tapaatte Kauniaisissa ja Hesevassa.   ______________________________________________________________
Karoliina
Karoliina Ohjaaja.

Karoliina on viittä vailla valmis fysioterapeutti erityisalueena lantionpohja -alueen vaivat ja niiden kuntoutus. Suurimmat intohimot liikunnan saralla ovat olleet tanssi ja uinti jo nuoresta saakka, joista uusimpana villityksenä tankotanssi. Karoliinalla on myös lisäopintoja allasterapian parissa, josta Bad Ragaz Ring Methodin -tekniikat viimeisemmäksi hallussa. Loppu vapaa-aika kuluukin koiran kanssa lenkkeillessä.

 
Outi
Outi Uimahalliavustaja Omassa päivätyössään Outi toimii laboranttina. Outilla on kolme jo täysi-ikäistä lasta ja vauvat ovat lähellä sydäntä. Outi on himoliikkuja mm. pyöräily, juoksu, zumba, erilaiset jumpat ja lapsena ollut kova uimari. Outi on kiinnostunut monista asioista ja innostuu helposti   uusista jutuista.  
Juuso
Juuso Apuohjaaja/ uimahalliavustaja.

Juuso käy lukiota ja toiminut Pikku Delfiineillä avustajana jo useamman vuoden. Nyt myös uinninohjauksista innostuneen Juuson tapaatte Allergatalolla ja Wilhelmiinassa apuohjaajana sekä sijaistamassa vakiohjaajiamme muissa toimipisteissämme.


Miila
Miila Uimahalliavustaja.

Miila on reipas lukiota käyvä nuori neiti. Uimahypyt ovat Miilan varsinainen laji, joten uimahallissa työskentely sujuu tutussa ympäristössä. Miila on hyvin urheilullinen ja erittäin sosiaalinen.


Minja
Minja Sijaisohjaaja. Minja aloitti uimahalliavustajana 2013 joulukuussa. Vauvauinninohjaajana keväällä 2015. Aikaisempi kokemus Pikku Delfiineissä oli, kun Minja oli itse altaassa äidin ja isän kanssa n. 20 vuotta sitten. Vapaa-ajallani harrastan liikuntaa. Jalkapalloa olen pelannut yli 15 vuotta.  
Sari
Sari Sijaisohjaaja.

Sari on toiminut vauvauinninohjaajana vuodesta 2007 ja uimakouluja vuodesta 2004. Koulutukseltaan hän on liikuntaneuvoja. Sarilla on kilpauintitausta josta kipinä vesiohjauksiin. Kotoa Sarilta löytyy kaksi omaa pikku-uimaria. Vapaa-ajalla uidaan ja liikutaan lasten kanssa paljon sekä lenkkeillään jackrussellin kanssa.

 
Minna
Minna Sijaisohjaaja.

Ohjaajana Minna haluaa mennä lapsen ja perheen ehdoilla. Minnalle tämä on enemmän mukava harrastus kuin työ. Ohjaukset Minna on aloittanut vuonna 2000. Päivätyökseen Minna opettaa lapsia ala-asteella.


Anna
anna Sijaisohjaaja.

Annalle lapsen kuuntelu, kuin myös lapsen ja vanhemman välisen vuorovaikutuksen tukeminen on todella tärkeää. Altaan ulkopuolella Anna toimii sosionomina sekä pyörittää ”kotisirkusta” kahden pienen lapsen ja kahden aktiivisen koiran kanssa. Elämään kuuluu lisäksi vahvasti luonnossa liikkuminen, ystävät ja monessa mukana oleminen.


Niko
Niko Sijaisohjaaja.

Vauvauinnista ohjauskokemusta jo vuodesta 2003. Tällä hetkellä toimii Pikku Delfiineillä ”vakkarisijaisena”. Nikon ns. oma oikea työ on palomiehenä. Vuorotyön vuoksi säännölliset ohjaukset ovat mahdottomia. Aina mahdollisuuksien mukaan meillä tuurailemassa. Häneen sopii hyvin sana: ”Lutra lutra” (lat. saukko).


Siiri
Siiri Sijaisohjaaja.

Vauvauinteja Siiri on ohjannut vuodesta 2009. Liikunnanohjaaja, koulutukseltaan ja päivätyössä toimii koululaisten uimaopettajana. Seikkailijaluonteesta kertoo harrastukset melonta ja retkiluistelu.


Maarit
Maarit Sijaisohjaaja. Varsinainen päivätyö Maaritilta löytyy kehitysvammaisten asumispalveluissa. Maaritilla on myös kaksi lasta kotona. Tämän lisäksi Maaritilla riittää aikaa vauvauinnin lisäksi liikuntakerhon ohjaamiseen sekä uimakoulujen vetämiseen.