Syyskuun asiakaskirje

HEI KAIKKI UIMARIT!

Oikein ihanaa uintisyksyä kaikille! Tässä uunituore syyskuun asiakastiedote.

SYYSKUUSSA SAADAAN TÄYSI HÖYRY PÄÄLLE KAIKKIIN UINTIPAIKKOIHIN!

Syyskuussa aukeavat loputkin uintipaikoistamme!

Valteri ( Ruskeasuo) Su 03.09.2017

Sandels ( Töölö) La 02.09.2017

Kamppi La 09.09.2017 (alkaen)

Jakomäki La 09.09.2017

UUTUUS ! JUNIOR LIFESAVERCLUB STARTTAA!

Uutuutena avaamme JUNIOR LIFESAVERCLUBIN Kauniaisten uimahalliin 50m uiville lapsille ( n. 6-15 vuotiaille tytöille ja pojille). Ryhmä käynnistyy La 07.10.2017 ja kestää 8 viikkoa.

Mukaan ryhmään otetaan 10 lasta. Ohjauksesta vastaa Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton hengenpelastuskoordinaattori Anne Hiltunen. Anne on myös tuttu ”Martina ja hengenpelastajat” ohjelmasta jossa hän on hengenpelastuksen asiantuntijan roolissa 🙂 Ryhmässä harjoitellaan pelastautumista ja toisen pelastamista ihan oikeasti, oikeilla välineillä ja oikeilla tekniikoilla. Toiminnan johtoajatuksena on: Kaikki ovat hyviä jossakin! Tarkoituksena on oppia turvallista vesillä liikkumista ja tilanteiden ennakointia sekä kunnioittamaan vesielementtiä. Pelastusharjoitusten ohella tähdätään myös hyvään uimataitoon ja kestävyyteen. Uintitekniikoista harjoitellaan mm. rintauintia, kroolia ja selkäkroolia sekä pelastusuintitekniikoita kuten kylkiuintia ja pelastusselkäuintia, pelastuskroolia ja vedenpoljentaa.

Tästä linkistä näet miten Turun Caribiassa kerho pyörii: https://www.youtube.com/watch?v=deMS7SG-J6E#action=share

Lisätiedustelut toimisto@pikkudelfiinit.fi

PÄIVÄN ENSIMMÄISET JA VIIMEISET UINTIRYHMÄT:

Pyydämme huomioimaan, että päivän ensimmäinen uintiryhmä saa tulla altaaseen vasta kun ohjaaja on altaassa valmiina ja oma ryhmä alkaa. Viimeisten uintiryhmien tulee olla kokonaan ulkona uintipaikasta 30 minuutin kuluessa vuoron päättymisestä. Tämä ehto tulee uima-altaiden vuokraajilta ja on yleinen käytäntö kaikissa allasvuokrasopimuksissa. Meillä ei ole lupa oleilla sisätiloissa tämän ajan jälkeen. Iso kiitos yhteistyöstä!

RYHMÄNVAIHDOT:

Ryhmänvaihdot ovat mahdollisia lokakuun vuoroihin 01.09-29.09.2017 välisen ajan. Järjestelmä suljetaan lokakuun ryhmämuutosten osalta 30.09.2017. Järjestelmä avataan jälleen 01.10.2017 marraskuun muutoksia varten. Jatkossa kuukausitiedotteessa on aina mainittuu viimeinen päivä kun vuoronvaihdot ovat mahdollisia seuraavaa uintikuukautta ajatellen. Ryhmänvaihtotilanteessa, älä peruuta vanhaa vuoroa vaan klikkaa ainoastaan uutta vuoroa. Uusi vuoro astuu vanhan vuoron päälle seuraavan kerran kun kuukausi vaihtuu.

Vauhdikasta uintisyksyä!

Pikku Delfiinit Stadin Stydein Swim Club

toimisto@pikkudelfiinit.fi Tel: +358 40 5250094

Löydät meidät myös Facebookista: http://www.facebook.com/pikkudelfiinit

Ja instasta: www.instagram.com/pikkudelfiinit