Marraskuun asiakaskirje

HEI KAIKKI UIMARIT!

Tässä uunituore marraskuun asiakastiedote.

Pyhäinpäivänä Lauantaina 04.11.2017 ei ole uinteja missään toimipisteessämme.

UUTTA KORVAUSJÄRJESTELMÄSSÄMME:

Korvausjärjestelmä toimii siten, että voitte tallentaa poissaolonne viimeistään 1 minuutti ennen omaa uinitvuoroanne.
Korvausvuoron voi varata heti, tai käyttää koska tahansa myöhemmin, edellyttäen voimassa olevaa asiakkuutta.
Korvausvuorot löydät ajanvarausjärjestelmästä, välilehti omat varaukset. Huomioi myös että, korvausajat muuttuvat reaaliajassa, päivittyen asiakkaiden tekemien muutosten mukana.
Sairauslomatodistuksia emme tarvitse, ellette joudu siirtämään korvausaikaa lapsen sairauden vuoksi asiakkuuden päättymisen jälkeiselle kuukaudelle.

PÄIVÄN ENSIMMÄISET JA VIIMEISET UINTIRYHMÄT:

Pyydämme huomioimaan, että päivän ensimmäinen uintiryhmä saa tulla altaaseen vasta kun ohjaaja on altaassa valmiina ja oma ryhmä alkaa.

Viimeisten uintiryhmien tulee olla kokonaan ulkona uintipaikasta 30 minuutin kuluessa vuoron päättymisestä.

Tämä ehto tulee uima-altaiden vuokraajilta ja on yleinen käytäntö kaikissa allasvuokrasopimuksissa. Meillä ei ole lupa oleilla sisätiloissa tämän ajan jälkeen.

Iso kiitos yhteistyöstä!

PÄIVÄN ENSIMMÄISET JA VIIMEISET UINTIRYHMÄT:

Olemme avanneet lisää uintiryhmiä Kamppiin Lauantai päivälle sekä Allergiatalolle Sunnuntai iltaan. Myös uusin toimipisteemme Itäkeskus aukeaa Marraskuussa. Mikäli haluatte vaihtaa ryhmää, älä peruuta vanhaa vuoroa, vaan klikkaa ainoastaan uutta aikaa. Se astuu automaattisesti edellisen varauksen päälle 01.11.2017 alkaen. Muistutamme samalla peseytymisen tärkeydestä ennen uintia. Suihkussa käydään aina ilman uima-asua. Hiukset kastellaan ja pitkät hiukset sidotaan uinnin ajaksi kiinni. Vaihtoehto hiusten kastelulle on käyttää uimalakkia. Näin toimien vesi pysyy mahdollisimman puhtaana vauvojamme varten. Olettehan huomanneet huikean arvonnan Facebookissa. Siinä voi voittaa vuoden uinnit ( 10kk arvo n 790€ ). Käy siis ihmeessä tykkäämässä Facebook sivustamme jos et ole vielä sitä ehtinyt tehdä 🙂

RYHMÄNVAIHDOT:

Ryhmänvaihdot ovat mahdollisia joulukuun vuoroihin 01.11-30.11.2017 välisen ajan. Järjestelmä suljetaan joulukuun ryhmämuutosten osalta 30.11.2017. Järjestelmä avataan jälleen 01.12.2017 tammikuun muutoksia varten. Jatkossa kuukausitiedotteessa on aina mainittuu viimeinen päivä kun vuoronvaihdot ovat mahdollisia seuraavaa uintikuukautta ajatellen. Ryhmänvaihtotilanteessa, älä peruuta vanhaa vuoroa vaan klikkaa ainoastaan uutta vuoroa. Uusi vuoro astuu vanhan vuoron päälle seuraavan kerran kun kuukausi vaihtuu.

Vauhdikasta uintisyksyä!

Pikku Delfiinit Stadin Stydein Swim Club

toimisto@pikkudelfiinit.fi Tel: +358 40 5250094

Löydät meidät myös Facebookista: http://www.facebook.com/pikkudelfiinit

Ja instasta: www.instagram.com/pikkudelfiinit